energy-market Προσφορές • Οκτώβριος - Νοέμβριος 2021

Αξιολογήστε (αυτό το κατάστημα) energy-market
5/5 - 117
Το Energy-market είναι μια πλατφόρμα σύγκρισης παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συμπληρώσει μια αίτηση, να συγκρίνει διάφορες τιμές, προσφορές και προγράμματα που προσφέρουν διάφοροι πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος και να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να εξοικονομήσει χρήματα στους επόμενος λογαριασμούς του. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι η αίτηση μπορεί να γίνει μέσα από την ιστοσελίδα, από υπολογιστή ή από κινητό, ο ενδιαφερόμενος δεν μένει χωρίς ρεύμα κατά την αλλαγή - η ομάδα εξυπηρέτησης της πλατφόρμας είναι διαθέσιμη για συνομιλία και λύση προβλημάτων 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Η αλλαγή προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος είναι άμεση και διαρκεί μόλις μερικές μέρες και το Energy-market έχει μεριμνήσει ώστε μέσα από την ιστοσελίδα του να εξυπηρετούνται όσο το δυνατόν πιο πολλές περιοχές, προσφέροντας πάντα διαρκή ενημέρωση για το ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύγκρινε παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας με διαφορές έως -30%

Κάνε κλικ εδώ και δες όλους τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας με διαφορές έως -30% φθηνότερα!
Χρησιμοποίησαν 108 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Παρόμοιοι εκπτωτικοί κωδικοί, κουπόνια, εκπτώσεις

-30% σε γυαλί προστασίας για smartphones στο e-shop.gr

Χρειάζεστε ένα νέο γυαλί προστασίας για το smartphone σας από την Vodafone; Βρείτε ποιοτικό γυαλί προστασίας σε ελκυστικές έως -30% χαμηλότερες τιμές στο e-shop.gr απλά με ένα κλικ.
Χρησιμοποίησαν 121 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Ειδικές προσφορές -15% σε smarthome

Eδώ θα βρεις όλες τις εξελιγμένες συσκευές smarthome με μεγάλες εκπτώσεις και ήδη μειωμένες τιμές.
Χρησιμοποίησαν 102 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Μοναδικές εκπτώσεις έως -15% σε όλα τα αξεσουάρ

Επωφελήσου από τις εξαιρετικές προσφορές και εκπτώσεις! Μπες εδώ και ανακάλυψε μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ στις καλύτερες τιμές! Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 87 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Ειδική προσφορά έως -50% - DEALS for YOU

Βγες κερδισμένος με τα DEALS for YOU. Επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές τώρα!
Χρησιμοποίησαν 217 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Να λάβετε Mobile Internet με έκπτωση έως -35%

Διαλέξτε από ποικιλία προγραμμάτων Mobile Internet με μεγάλες εκπτώσεις αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
Χρησιμοποίησαν 111 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Εξαιρετική προσφορά σε wearables έως -10%

Βρες τώρα μεγάλες προσφορές σε μεγάλη συλλογή από activity trackers, smartwatches και αξεσουάρ wearables. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 90 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Τηλεοράσεις σε έως -10% φτηνότερες τιμές

Εδώ μπορείς να βρεις τις καλύτερες τηλεοράσεις σε μεγάλη ποικιλία! Κάνε τις πιο επωφελείς αγορές! Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 56 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Έως -10% έκπτωση σε συσκευές σταθερής

Ανακάλυψε τις μεγάλες εκπτώσεις του καταστήματος σε συσκευές σταθερής τηλεφωνίας. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 62 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Ποιοτικά Laptops έως -15% φθηνότερα

Μην χάσεις τις εξαιρετικές προσφορές! Ρίξε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία από laptop σε τέλειες τιμές που είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 60 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Καταπληκτικές προσφορές έως -20% σε όλα τα προϊόντα

Ανακάλυψε τώρα smartphones, tablets, laptop, τηλεοράσεις, wearables, smarthome, συσκευές σταθερής και αξεσουάρ σε καταπληκτικές τιμές!
Χρησιμοποίησαν 120 φορές Λήγει σε 8 μέρες

Σχόλια και παρατηρήσεις για τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα energy-market


Πρέπει να εγγραφείτε για να αφήσετε τα σχόλια σας

Περισσότερα για energy-market

Το Energy-market είναι μία πασίγνωστη ελληνική ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το 2016 με σκοπό να βοηθήσει τους καταναλωτές για την επιλογή του κατάλληλου πάροχου ηλεκτρικής ενέργειας. Όραμα των ανθρώπων του είναι η αντικειμενική σύγκριση όλων των εταιρειών με στόχο την εξοικονόμηση χρημάτων και τη μείωση του κόστους των λογαριασμών ρεύματος.

πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας energy market

Το Energy-market προσφέρει στους επισκέπτες του μία εύκολη και γρήγορη χρήση του site για να μπορεί να συγκρίνει άμεσα δεκάδες παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας με αναλυτικό τρόπο για τα προγράμματα τους και τις προσφορές. Ακόμα, παρέχει άμεση ενημέρωση με όλα τα τελευταία νέα και δράσεις κάθε εταιρείας, έτσι ώστε η αλλαγή και η σύγκριση να γίνεται με τον καλύτερο τρόπο.

Eξοικονόμησε έως 30% στο λογαριασμό σου! energy-market.gr

Πως λειτουργεί

Ο τρόπος λειτουργίας της ιστοσελίδας είναι πολύ απλός. Ο καταναλωτής περνάει 3 βήματα και άμεσα θα εμφανιστούν στην οθόνη του οι καταλληλότεροι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, ανάλογα με την περιοχή που μένει, την κατανάλωση που κάνει και τις ώρες που χρησιμοποιεί περισσότερο ρεύμα.

απλός τρόπος λειτουργίας του site

  • Στο πρώτο βήμα ο επισκέπτης πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα με κάποιες ερωτήσεις που είναι οι εξής: το τιμολόγιο, τη συμφωνημένη ισχύ παροχής, την κατανάλωση ρεύματος, την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας ανά τετράμηνο, τον ταχυδρομικό κώδικα, την εξόφληση αν γίνετε με πάγια εντολή, τον τωρινό πάροχο ενέργειας και το email.
  • Στη συνέχεια το Energy-market και ο αλγόριθμος που χρησιμοποιεί συγκρίνει δεκάδες παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας με τα στοιχεία που επιλέξατε στη φόρμα.
  • Τέλος, εμφανίζονται στην οθόνη σας τα καλύτερα αποτελέσματα με τις τιμές τους και τα εκπτωτικά προγράμματα που διαθέτει εκείνη τη στιγμή κάθε εταιρεία για να επιλέξετε την καταλληλότερη εύκολα και απλά.

Υπηρεσίες

Στο Energy-market εκτός από τις συγκρίσεις παροχών ενέργειας υπάρχουν και μερικές υπηρεσίες που σας βοηθάνε σε ότι έχει να κάνει με το ηλεκτρικό ρεύμα και την κατανάλωση.

χρήσιμες πληροφορίες για το ηλεκτρικό ρεύμα

  • Το blog του Energy-market με τα πιο ενδιαφέροντα άρθρα για το ρεύμα που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Κάποια από αυτά είναι για την εξοικονόμηση κατ' οίκον, για τα τελευταία μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης, αλλά και διάφορα tips για να μειώσετε τον λογαριασμό του ρεύματος.
24ωρη εξυπηρέτηση από το προσωπικό
  • Το εξειδικευμένο προσωπικό της ιστοσελίδας εξυπηρετεί τους πελάτες τους 24 ώρες την ημέρα και 7 μέρες την εβδομάδα. Στο site θα βρείτε τις δημοφιλέστερες ερωτήσεις που κάνουν οι καταναλωτές με τις απαντήσεις τους. Όμως, αν δε σας έχουν λυθεί όλες οι απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικά, είτε με το live chat που θα δείτε κάτω δεξιά στην ιστοσελίδα, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και σύντομα ένας εκπρόσωπος θα συνδεθεί μαζί σας.

Εκπτώσεις και ευκαιρίες

Το Energy-market δημιουργεί με μεγάλη συχνότητα κάποιες ευκαιρίες που δεν πρέπει να πάνε χαμένες.

συγκρίσεις πάροχων ηλεκτρικής ενέργειας

  • Εκτός από τις συγκρίσεις πάροχων ηλεκτρικής ενέργειας για την οικία σας, μπορείτε να κάνετε και για την επιχείρηση σας και για το φυσικό αέριο. Τις περισσότερες φορές θα ανακαλύψετε διαφορές στην τιμή έως -30%.
άλλες υπηρεσίες στην ιστοσελίδα
  • Το Energy-market ενδιαφέρεται για τους πελάτες του και στις ασφάλειες και στην τσέπη του. Στην κατηγορία “Ασφάλεια” μπορείτε να ασφαλίσετε το σπίτι, το αμάξι, το σκάφος και ότι άλλο επιθυμείτε στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Ενώ στην κατηγορία “Χρήμα”, μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας έξυπνα με αμέτρητες συγκρίσεις προϊόντων.
Money Market α.ε.
Διεύθυνση: Αγ.Δημητρίου 4, Τ.Κ. 10554 Αθήνα, Ελλάδα.
Tηλ.: 2155050000.
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/energymarketgr.
Twitter: https://www.facebook.com/energymarketgr.
Παρόμοια καταστήματα
Κατηγορίες Προϊόντων
Μόδα
Ηλεκτρονικά και συσκευές
Προϊοντα για το σπίτι
Προϊόντα για παιδιά
Υγεία και ομορφιά
Λουλούδια και δώρα
Άθληση και αναψυχή
Τρόφιμα και ποτά
Βιβλία, ταινίες, διαδίκτυο
Ταξίδια και τουρισμός
Στην αρχή