Douleutaras Kωδικός έκπτωσης • Αύγουστος 2021

Αξιολογήστε (αυτό το κατάστημα) Douleutaras
5/5 - 182
Το Douleutaras είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών. Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πελάτες αναζητούν και έρχονται σε επαφή με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να κάνουν τη δουλειά… παιχνιδάκι! Η πλατφόρμα προσφέρει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση πελατών και αξιοπιστία, και είναι η ιδανική λύση για όποιον θέλει να ανακαινίσει κάποιον χώρο, να επισκευάσει, να καθαρίσει, να μετακομίσει, να μονώσει και γενικότερα να εργαστεί πάνω σε ό,τι έχει να κάνει με τεχνικές εργασίες και δουλειές του σπιτιού. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε πελάτες, αλλά και σε επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία εύρεσης, σύνδεσης και επικοινωνίας μεταξύ τους. Παρέχει επίσης ευκαιρίες καριέρας και σύντομα θα αναπτυχθεί και στην Ευρώπη, αφού μέχρι στιγμής η βάση του είναι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία λοιπόν, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει και να κάνει το σπίτι των ονείρων του πραγματικότητα!
Δεν υπάρχουν έγκυρες προσφορές

Παρόμοιοι εκπτωτικοί κωδικοί, κουπόνια, εκπτώσεις

Έκπτωση 10% σε προγράμματα hosting

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό και πάρτε την έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα hosting. Κάντε κλικ και ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες.
Χρησιμοποίησαν 82 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Έως 600€ επιστροφή για επιβάτες πτήσεων

Αν κάποια από τις πτήσεις που πήρατε τους τελευταίους μήνες ακυρώθηκε ή καθυστέρησε μπορείτε να διεκδικήσετε αποζημίωση έως 600€.
Χρησιμοποίησαν 104 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Υπηρεσίες ομορφιάς σε τιμές έως -80%

Απολαύστε την ομορφιά σας με σούπερ υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην Θεσσαλονίκη σε τιμές έως -80% μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 84 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Προγράμματα hosting 15% φθηνότερα

Μην χάσετε! Χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε έως 15% σε προγράμματα hosting. Δείτε τις λεπτομέρειες με ένα απλό κλικ.
Χρησιμοποίησαν 69 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Προσφορές έως -75% σε φιλοξενία VPS

Εξοικονόμησε τώρα χρήματα σε φιλοξενία VPS. Δες τα πακέτα και κάνε δικό σου αυτό που σου ταιριάζει.
Χρησιμοποίησαν 54 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδας

Φτιάξε εντελώς δωρεάν τη δική σου ιστοσελίδα εύκολα και γρήγορα. Κάνε κλικ τώρα.
Χρησιμοποίησαν 101 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Φιλοξενία ιστοσελίδας εντελώς δωρεάν

Κάνε τις πιο επωφελείς αγορές σε φιλοξενία ιστοσελίδας! Μην χάσεις τις προσφορές!
Χρησιμοποίησαν 76 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Φιλοξενία Cloud έως και -80% φθηνότερα

Εδώ θα βρεις μεγάλες εκπτώσεις σε φιλοξενία Cloud για να καλύψεις όλες τις ανάγκες σου. Πρόλαβε τώρα!
Χρησιμοποίησαν 70 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Όνομα domain δωρεάν

Βρες το όνομα domain που θέλεις και κάνε το δικό σου εντελώς δωρεάν.
Χρησιμοποίησαν 83 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Έως -90% έκπτωση σε domain

Κάνε τώρα δικό σου το όνομα domain που ταιριάζει στην ιστοσελίδα σου σε μοναδική τιμή.
Χρησιμοποίησαν 97 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Προσφορές στην Θεσσαλονίκη έως -85%

Βρείτε όλες τις υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την ζωή σας πιο εύκολη. Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες καθαρισμού και σίδερου ρούχων, απολύμανσης ενός διαμερίσματος και άλλα service έως -85% φθηνότερα.
Χρησιμοποίησαν 64 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Service αυτοκινήτου έως -55% χαμηλότερα

Για τη σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου σας φροντίστε το στα καλύτερα συνεργεία της πόλης. Ανακαλύψτε προσφορές σε βιολογικό καθαρισμό, επιδιόρθωση προφυλακτήρα ή λαμαρίνας και άλλα σε τιμές έως -55%.
Χρησιμοποίησαν 38 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Beauty υπηρεσίες προσώπου έως -70%

Ένα περιποιημένο και καθαρό πρόσωπο είναι σίγουρα το κλειδί της ομορφιάς. Απολαύστε τον βαθύ καθαρισμό προσώπου, θεραπείες ενυδάτωσης, συνεδρίες μεσοθεραπείας και άλλες υπηρεσίες και εξοικονομήστε έως το -70%.
Χρησιμοποίησαν 94 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Υπηρεσίες υγείας έως -80% φθηνότερα

Φροντίστε την υγεία σας και μην ξοδέψετε πολύ. Κάντε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ελέγχους και εξοικονομήστε έως το -80% από την αρχική τιμή.
Χρησιμοποίησαν 63 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Έως -75% σε συνεδρίες αποτρύχωσης

Να είστε πάντα σίγουροι για την ελκυστικότητα σας! Μην χάσετε τις αποκλειστικές προσφορές σε συνεδρίες αποτρύχωσης εντός Θεσσαλονίκης που φτάνουν έως το -75%.
Χρησιμοποίησαν 67 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Προσφορές κομμωτηρίων έως -70%

Εντυπωσιάστε όλους γύρω σας με τα πιο ελκυστικά χτενίσματα. Βρείτε τις καλύτερες εκπτώσεις σε κομμωτήρια εντός Θεσσαλονίκης που αγγίζουν έως το -70%.
Χρησιμοποίησαν 82 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Εκπτώσεις έως -75% σε μασάζ

Μείνετε οι πιο υγιείς και όμορφοι με χαλαρωτικό μασάζ. Ανακαλύψτε τις καλύτερες προσφορές σε μασάζ εντός Θεσσαλονίκης που φτάνουν έως το -75%.
Χρησιμοποίησαν 98 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Deals έως -80% σε αδυνάτισμα

Δημιουργήστε το σώμα των ονείρων σας χωρίς να ξοδέψετε πολύ! Δείτε τις συνεδρίες μασάζ και κρυολιπόλυσης, μεσοθεραπείες λιποδιάλυσης και πολλά άλλα σε προσφορές έως -80%.
Χρησιμοποίησαν 33 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Σχόλια και παρατηρήσεις για τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Douleutaras


Πρέπει να εγγραφείτε για να αφήσετε τα σχόλια σας

Περισσότερα για Douleutaras

Το Douleutaras είναι μία ιστοσελίδα προσφοράς υπηρεσιών για το σπίτι από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ιδρύθηκε το 2015 μετά από προσωπικές εμπειρίες των ανθρώπων του site που κατάλαβαν το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων πολιτών όταν αναζητούν έναν επαγγελματία για να κάνει εργασίες στο σπίτι τους. Ο στόχος είναι να κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη. Με τη δημιουργία της πλατφόρμας, ο καθένας μπορεί να βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον καλύτερο επαγγελματία για την εργασία που έχει ανάγκη όπως μία ανακαίνιση του σπιτιού έως μία βρύση που τρέχει.

Με το πέρασμα των χρόνων το Douleutaras έγινε η νούμερο ένα ιστοσελίδα εύρεσης επαγγελματιών στη χώρα έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες εργασίες και εξυπηρετώντας περισσότερους από 20.000 επισκέπτες τον μήνα. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός. Ο πελάτης περιγράφει στην πλατφόρμα την εργασία που χρειάζεται να γίνει. Μετά από λίγες ώρες επικοινωνούν μαζί του οι καλύτεροι επαγγελματίες για να τον προσεγγίσουν. Επιλέγει αυτόν που θεωρεί τον καταλληλότερο και κλείνει ραντεβού για την εργασία.

Υπηρεσίες και επαγγελματίες

Το Douleutaras είναι μία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται εντελώς δωρεάν από όλους τους επισκέπτες. Οι επαγγελματίες είναι όλοι πλήρως αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι. Γίνεται μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς η επιλογή του συνεργάτη και η προσφορά που θα δώσει, είναι μία διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Μετά, στο τέλος της κάθε εργασίας οι επισκέπτες του site μπορούν να αξιολογήσουν τον επαγγελματία βαθμολογώντας τον. Με αυτό τον τρόπο βοηθούν όλο το σύστημα να λειτουργεί ακόμα καλύτερα και με βάση βαθμολογίας να μπορεί ο καθένας να κάνει την καλύτερη επιλογή.

επαγγελματίες στο douleutaras

Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 3.000 επαγγελματίες βρίσκονται στο Douleutaras. Τεχνικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και όλων των ειδών μάστορες περιμένουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες του.

διαθέσιμες εργασίες στο douleutaras

Οι επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα πλήθος εργασιών που αφορά το σπίτι και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα τη μουσική ενός γάμου που αναλαμβάνουν οι καλύτεροι Dj του χώρου.

blog με χρήσιμα άρθρα

Εκτός από τα μαστορέματα οι άνθρωποι του site έχουν φτιάξει το δικό τους blog με χρήσιμα άρθρα. Οι χρήστες θα ανακαλύψουν διάφορες συμβουλές, λύσεις και tips για το σπίτι και το εξοχικό. Στο blog υπάρχουν άρθρα που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα και ο επισκέπτης να μπορέσει να λύσει το πρόβλημα στο σπίτι μόνος του, χωρίς τελικά να χρειαστεί τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία.

Προσφορές και εγγύηση

Η ικανοποίηση των πελατών του Douleutaras είναι το παν. Η εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια δεν περνάει απαρατήρητη. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν προσφορές πριν και μετά από κάθε εργασία, όπως:

δωρεάν εγγύηση 30 ημερών

  • Για την εξασφάλιση της κορυφαίας εξυπηρέτησης, οι άνθρωποι της εταιρείας παρακολουθούν στενά κάθε εργασία από την αρχή μέχρι την εκπλήρωση της. Όμως, αν για οποιοδήποτε λόγο οι πελάτες δε μείνουν ικανοποιημένοι από αυτήν, η ιστοσελίδα παρέχει εντελώς δωρεάν εγγύηση 30 ημερών, κάνοντας τα πάντα για να επανορθωθεί.
όλες οι νέες προσφορές στο email
  • Με μία απλή εγγραφή στο Newsletter του site ο επισκέπτης θα λαμβάνει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο όλες τις νέες προσφορές από επαγγελματίες για διάφορες εργασίες. Επίσης, θα γνωρίζει όλα τα νέα άρθρα που ανέβηκαν στο blog του Douleutaras.

Εκπτωτικοί κωδικοί και κουπόνια για έκπτωση στο Douleutaras που ήταν διαθέσιμοι νωρίτερα

Κρατήστε το σπίτι σας καθαρό και εξοικονομήστε το χρόνο σας! Δείτε υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού με εκπτώσεις έως -15%. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν την έκπτωση.
Κάντε κλικ εδώ και δείτε όλες τις υπηρεσίες για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο έως -20% φθηνότερα. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν την έκπτωση.
Οι καλύτεροι τεχνίτες είναι έτοιμοι να κάνουν επισκευές στο σπίτι σας σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες ανακαινίσεις με εκπτώσεις έως -20%. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρειάζεστε έναν καλό φωτογράφο για ένα σημαντικό γεγονός; Στην ιστοσελίδα σίγουρα θα βρείτε τον κατάλληλο φωτογράφο με τιμές έως -15% μειωμένες. Οι εκπτώσεις ήδη συμπεριλαμβάνονται στις τιμές.
Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ηλεκτρικής ενέργειας, μην περιμένετε και καλέστε έναν ηλεκτρολόγο. Στο site μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία με τιμές έως -10%. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Ψάχνετε για μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία; Επιλέξτε στην ιστοσελίδα αυτή που σας ταιριάζει και θα έχετε έκπτωση έως το -10%. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν την έκπτωση.
Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας και μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφορές. Επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.
DOULEUTARAS.COM LIMITED.
Διεύθυνση: Χολαργό Αττικής, οδός Θουκυδίδου 20, 1556, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: 00302103000990.
Email: [email protected]m.
Facebook: https://www.facebook.com/Douleutaras.
Twitter: https://twitter.com/Douleutarasgr.
Κατηγορίες Προϊόντων
Μόδα
Ηλεκτρονικά και συσκευές
Προϊοντα για το σπίτι
Προϊόντα για παιδιά
Υγεία και ομορφιά
Λουλούδια και δώρα
Άθληση και αναψυχή
Τρόφιμα και ποτά
Βιβλία, ταινίες, διαδίκτυο
Ταξίδια και τουρισμός
Στην αρχή