Douleutaras Kωδικός έκπτωσης • Φεβρουάριος 2023

Αξιολογήστε (αυτό το κατάστημα) Douleutaras
5/5 - 182
Το Douleutaras είναι ηλεκτρονική πλατφόρμα παροχής υπηρεσιών. Σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, πελάτες αναζητούν και έρχονται σε επαφή με εξειδικευμένους επαγγελματίες για να κάνουν τη δουλειά… παιχνιδάκι! Η πλατφόρμα προσφέρει άμεση και φιλική εξυπηρέτηση πελατών και αξιοπιστία, και είναι η ιδανική λύση για όποιον θέλει να ανακαινίσει κάποιον χώρο, να επισκευάσει, να καθαρίσει, να μετακομίσει, να μονώσει και γενικότερα να εργαστεί πάνω σε ό,τι έχει να κάνει με τεχνικές εργασίες και δουλειές του σπιτιού. Η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα εγγραφής σε πελάτες, αλλά και σε επαγγελματίες, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία εύρεσης, σύνδεσης και επικοινωνίας μεταξύ τους. Παρέχει επίσης ευκαιρίες καριέρας και σύντομα θα αναπτυχθεί και στην Ευρώπη, αφού μέχρι στιγμής η βάση του είναι στην Ελλάδα. Σύμφωνα με την εταιρεία λοιπόν, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει και να κάνει το σπίτι των ονείρων του πραγματικότητα!

Καθαρισμός σπιτιού έως -15% πιο χαμηλά

Κρατήστε το σπίτι σας καθαρό και εξοικονομήστε το χρόνο σας! Δείτε υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιού με εκπτώσεις έως -15%. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν την έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 330 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Deals έως -20% σε όλες τις υπηρεσίες

Κάντε κλικ εδώ και δείτε όλες τις υπηρεσίες για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο έως -20% φθηνότερα. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν την έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 212 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Ανακαίνιση σπιτιού σε τιμές έως -20%

Οι καλύτεροι τεχνίτες είναι έτοιμοι να κάνουν επισκευές στο σπίτι σας σε προσιτές τιμές. Ανακαλύψτε τις διαθέσιμες ανακαινίσεις με εκπτώσεις έως -20%. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 78 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Εκπτώσεις έως -15% σε φωτογράφιση

Χρειάζεστε έναν καλό φωτογράφο για ένα σημαντικό γεγονός; Στην ιστοσελίδα σίγουρα θα βρείτε τον κατάλληλο φωτογράφο με τιμές έως -15% μειωμένες. Οι εκπτώσεις ήδη συμπεριλαμβάνονται στις τιμές.
Χρησιμοποίησαν 66 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Ηλεκτρολόγοι έως -10% φθηνότερα

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα ηλεκτρικής ενέργειας, μην περιμένετε και καλέστε έναν ηλεκτρολόγο. Στο site μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο επαγγελματία με τιμές έως -10%. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 93 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Προσφορές -10% σε μεταφορικές εταιρείες

Ψάχνετε για μια αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία; Επιλέξτε στην ιστοσελίδα αυτή που σας ταιριάζει και θα έχετε έκπτωση έως το -10%. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν την έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 31 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Όλες οι προσφορές στο newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της εταιρείας και μαθαίνετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφορές. Επωφεληθείτε από τις διαθέσιμες υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.
Χρησιμοποίησαν 86 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Παρόμοιοι εκπτωτικοί κωδικοί, κουπόνια, εκπτώσεις

Ενα μήνα ΔΩΡΟ όταν επιλέγετε EON Τηλεώραση

Για ένα μήνα μπορείτε να δοκιμάσετε ΕΟΝ Τηλεώραση εντελώς δωρεάν! Για όλες τις ερωτήσεις επικοινωνήστε με την ομάδα εξθπηρέτησης πελατών.
Χρησιμοποίησαν 47 φορές Λήγει σε 23 μέρες

΄Εως 600€ επιστροφή για επιβάτες πτήσεων

Αν κάποια από τις πτήσεις που πήρες τους τελευταίους μήνες ακυρώθηκε ή καθυστέρησε μπορείτε να διεκδικήσεις αποζημίωση έως 600€.
Χρησιμοποίησαν 134 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Έκπτωση 10% σε προγράμματα hosting

Χρησιμοποιήστε τον κωδικό και πάρτε την έκπτωση 10% σε όλα τα προγράμματα hosting. Κάντε κλικ και ανακαλύψτε περισσότερες πληροφορίες.
Χρησιμοποίησαν 116 φορές Λήγει σε 23 μέρες

-50% στο ρεύμα με το νέο πρόγραμμα Protergia Οικιακό MVP

Επιλέξτε το νέο πρόγραμμα Protergia Οικιακό MVP και εξοικονομήστε τώρα 50% από την αρχική τιμή!
Χρησιμοποίησαν 71 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Τρία απλά βήματα για να αλλάξετε τον πάροχο

Συμπληρώστε τη φόρμα στο σάιτ, επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο για να προχωρήσετε την αίτηση και μετά λάβετε άμεσα το συμβούλαιο στο e-mail σας.
Χρησιμοποίησαν 53 φορές Λήγει σε 23 μέρες

-5% στις κρατήσεις σας μέσω εφαρμογής

Κατεβάστε το app εντελώς δωρεάν και κάντε κράτηση με έως 5% έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 117 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Υπηρεσίες ομορφιάς σε τιμές έως -80%

Απολαύστε την ομορφιά σας με σούπερ υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες στην Θεσσαλονίκη σε τιμές έως -80% μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 90 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Φιλοξενία ιστοσελίδας εντελώς δωρεάν

Κάντε τις πιο επωφελείς αγορές σε φιλοξενία ιστοσελίδας! Μην χάσετε τις προσφορές!
Χρησιμοποίησαν 84 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Προγράμματα hosting 15% φθηνότερα

Μην χάσετε! Χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό SPECIAL15 έχετε τη δυνατότητα να εξοικονομήσετε έως 15% σε προγράμματα hosting. Δείτε τις λεπτομέρειες με ένα απλό κλικ.
Χρησιμοποίησαν 97 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Όνομα domain δωρεάν

Βρείτε το όνομα domain που θέλετε και κάντε το δικό σας εντελώς δωρεάν.
Χρησιμοποίησαν 83 φορές Λήγει σε 23 μέρες

Σχόλια και παρατηρήσεις για τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Douleutaras

Περισσότερα για Douleutaras

Το Douleutaras είναι μία ιστοσελίδα προσφοράς υπηρεσιών για το σπίτι από εξειδικευμένους επαγγελματίες. Ιδρύθηκε το 2015 μετά από προσωπικές εμπειρίες των ανθρώπων του site που κατάλαβαν το μεγαλύτερο πρόβλημα των Ελλήνων πολιτών όταν αναζητούν έναν επαγγελματία για να κάνει εργασίες στο σπίτι τους. Ο στόχος είναι να κάνουν τη ζωή όλων πιο εύκολη. Με τη δημιουργία της πλατφόρμας, ο καθένας μπορεί να βρει σε σύντομο χρονικό διάστημα τον καλύτερο επαγγελματία για την εργασία που έχει ανάγκη όπως μία ανακαίνιση του σπιτιού έως μία βρύση που τρέχει.

Με το πέρασμα των χρόνων το Douleutaras έγινε η νούμερο ένα ιστοσελίδα εύρεσης επαγγελματιών στη χώρα έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες εργασίες και εξυπηρετώντας περισσότερους από 20.000 επισκέπτες τον μήνα. Ο τρόπος λειτουργίας είναι πολύ απλός. Ο πελάτης περιγράφει στην πλατφόρμα την εργασία που χρειάζεται να γίνει. Μετά από λίγες ώρες επικοινωνούν μαζί του οι καλύτεροι επαγγελματίες για να τον προσεγγίσουν. Επιλέγει αυτόν που θεωρεί τον καταλληλότερο και κλείνει ραντεβού για την εργασία.

Υπηρεσίες και επαγγελματίες

Το Douleutaras είναι μία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται εντελώς δωρεάν από όλους τους επισκέπτες. Οι επαγγελματίες είναι όλοι πλήρως αξιολογημένοι και πιστοποιημένοι. Γίνεται μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου, καθώς η επιλογή του συνεργάτη και η προσφορά που θα δώσει, είναι μία διαδικασία εύκολη και γρήγορη. Μετά, στο τέλος της κάθε εργασίας οι επισκέπτες του site μπορούν να αξιολογήσουν τον επαγγελματία βαθμολογώντας τον. Με αυτό τον τρόπο βοηθούν όλο το σύστημα να λειτουργεί ακόμα καλύτερα και με βάση βαθμολογίας να μπορεί ο καθένας να κάνει την καλύτερη επιλογή.

επαγγελματίες στο douleutaras

Αυτή τη στιγμή περισσότεροι από 3.000 επαγγελματίες βρίσκονται στο Douleutaras. Τεχνικοί, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και όλων των ειδών μάστορες περιμένουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες του.

διαθέσιμες εργασίες στο douleutaras

Οι επαγγελματίες μπορούν να πραγματοποιήσουν ένα πλήθος εργασιών που αφορά το σπίτι και όχι μόνο, όπως για παράδειγμα τη μουσική ενός γάμου που αναλαμβάνουν οι καλύτεροι Dj του χώρου.

blog με χρήσιμα άρθρα

Εκτός από τα μαστορέματα οι άνθρωποι του site έχουν φτιάξει το δικό τους blog με χρήσιμα άρθρα. Οι χρήστες θα ανακαλύψουν διάφορες συμβουλές, λύσεις και tips για το σπίτι και το εξοχικό. Στο blog υπάρχουν άρθρα που μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμα και ο επισκέπτης να μπορέσει να λύσει το πρόβλημα στο σπίτι μόνος του, χωρίς τελικά να χρειαστεί τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία.

Προσφορές και εγγύηση

Η ικανοποίηση των πελατών του Douleutaras είναι το παν. Η εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια δεν περνάει απαρατήρητη. Για αυτό τον λόγο υπάρχουν προσφορές πριν και μετά από κάθε εργασία, όπως:

δωρεάν εγγύηση 30 ημερών

  • Για την εξασφάλιση της κορυφαίας εξυπηρέτησης, οι άνθρωποι της εταιρείας παρακολουθούν στενά κάθε εργασία από την αρχή μέχρι την εκπλήρωση της. Όμως, αν για οποιοδήποτε λόγο οι πελάτες δε μείνουν ικανοποιημένοι από αυτήν, η ιστοσελίδα παρέχει εντελώς δωρεάν εγγύηση 30 ημερών, κάνοντας τα πάντα για να επανορθωθεί.
όλες οι νέες προσφορές στο email
  • Με μία απλή εγγραφή στο Newsletter του site ο επισκέπτης θα λαμβάνει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο όλες τις νέες προσφορές από επαγγελματίες για διάφορες εργασίες. Επίσης, θα γνωρίζει όλα τα νέα άρθρα που ανέβηκαν στο blog του Douleutaras.
DOULEUTARAS.COM LIMITED.
Διεύθυνση: Χολαργό Αττικής, οδός Θουκυδίδου 20, 1556, Ελλάδα.
Τηλέφωνο: 00302103000990.
Email: [email protected]
Facebook: https://www.facebook.com/Douleutaras.
Twitter: https://twitter.com/Douleutarasgr.
Στην αρχή