Cosmorama Travel Προσφορές & Εκπτώσεις • Μάιος - Ιούνιος 2022

Αξιολογήστε (αυτό το κατάστημα) Cosmorama Travel
5/5 - 105
Η Cosmorama Travel είναι ένα από τα πιο γνωστά ταξιδιωτικά πρακτορεία που προσφέρει στους πελάτες του πακέτα διακοπών για όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 2002 με έδρα την Αθήνα, αλλά από το 2014 άνοιξε νέα γραφεία και στην Θεσσαλονίκη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας. Τα ταξίδια για τους ανθρώπους της Cosmorama Travel είναι το Άλφα και το Ωμέγα. Για αυτό τον λόγο όλα τα ταξίδια που διοργανώνονται είναι σχεδιασμένα με τον απόλυτο σεβασμό στην φύση, στην πολιτιστική κληρονομία και στις ιδιαιτερότητες των λαών. Υπάρχει μία αυστηρή επιλογή των συνεργατών από όλο τον κόσμο που προσβλέπει συνέπεια υπηρεσιών και άψογη εκτέλεση των προγραμμάτων. Οι ταξιδιώτες που επιλέγουν την Cosmorama Travel θα ζήσουν μαζί της μία εμπειρία ζωής και θα την μοιραστούν μαζί της από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση του ταξιδιού.

Μοναδικές προσφορές έως -20% σε όλα τα ταξίδια

Βρείτε το ιδανικό ταξίδι που πάντα θέλατε να κάνετε σε προνομιακές τιμές -20%. Ταξιδέψτε στο μέρος που πάντα ονειρευόσασταν και επιθυμούσατε να πάτε. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 151 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Όλες οι κρουαζιέρες -10% χαμηλότερα

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με τους αγαπημένους σας σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Πηγαίνετε στα πιο εξωτικά μέρη με -10% πιο φθηνά. Όλες οι τιμές στο site έχουν ήδη προσφορά.
Χρησιμοποίησαν 104 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Καταπληκτικές εκπτώσεις -15% σε όλα τα γαμήλια ταξίδια

Φτιάξτε το γαμήλιο ταξίδι των ονείρων σας με το άλλο σας μισό σε τιμές -15% του αρχικού κόστους. Μαγευτείτε από ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 45 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Τα ομαδικά ταξίδια -10% φθηνότερα

Κάντε ένα πλήρως οργανωμένο ταξίδι με γκρουπ και πάρτε άμεσα έκπτωση -10%. Περιπλανηθείτε σε κάθε γωνιά του πλανήτη αποκτώντας εμπειρίες και γνώσεις. Οι τιμές στο site έχουν ήδη προσφορά.
Χρησιμοποίησαν 78 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Έκπτωση -15% σε όλα τα ατομικά ταξίδια

Ανακαλύψτε πανέμορφα μέρη με τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Γνωρίστε ήθη και έθιμα με ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τιμές -15% χαμηλότερα. Όλες οι τιμές του site έχουν ήδη προσφορά.
Χρησιμοποίησαν 60 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Προσφορές -20% σε όλους τους προορισμούς

Ταξιδέψτε στα πιο μαγευτικά μέρη -20% φθηνότερα. Κάντε ένα ταξίδι που θα σας γεμίσει αναμνήσεις και εμπειρίες που δύσκολα θα ξεχάσετε. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 201 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Παρόμοιοι εκπτωτικοί κωδικοί, κουπόνια, εκπτώσεις

Προσφορά -20% σε όλα τα ατομικά ταξίδια

Επιλέξτε τον προορισμό που έχετε σχεδιάσει να κάνετε στο μέλλον και κερδίστε έκπτωση -20%. Μαγευτείτε από τα απίθανα τοπία του πλανήτη και τα μοναδικά αξιοθέατα. Οι τιμές στο site έχουν υποστεί ήδη μείωση.
Χρησιμοποίησαν 136 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Εγγύηση της καλύτερης τιμής

Εάν βρείτε την χαμηλότερη τιμή από ότι προσφέρει η εταιρεία, θα λάβετε από αυτήν τη τιμή ακόμη χαμηλότερη.
Χρησιμοποίησαν 64 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Ειδική έκπτωση 50% σε 1 επιπλέον βαλίτσα με τον κωδικό

Ο κωδικός του κουπονιού σας προσφέρει την δυνατότητα να λάβετε 50% σε 1 επιπλέον βαλίτσα ανά οικογένεια και 30% σε επιλογή θέσης. Ο κωδικός ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων.
Χρησιμοποίησαν 624 φορές Λήγει σε 5 μέρες

΄Eκπτωση -15% σε όλα τα οργανωμένα ταξίδια

Οργανωμένα ταξίδια από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο με έκπτωση -15%. Ανακαλύψτε τον κόσμο σε προνομιακές τιμές και ζήστε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 137 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Προσφορές -20% σε όλους τους προορισμούς

Ταξιδέψτε σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει πότε και το έχετε δει μόνο από τη τηλεόραση. Διαλέξτε τον προορισμό σας σε τιμές -20% από το αρχικό κόστος. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 224 φορές Λήγει σε 5 μέρες

ΔΩΡΟ για χρήστες με τον κωδικό προσφοράς

Αγαπάτε να ταξιδεύετε και δεν μπορείτε να φανταστείτε την ζωή σας χωρίς νέες εντυπώσεις; Χρησιμοποιήστε τον κωδικό κάνοντας την επόμενη κράτησή σας στην ιστοσελίδα και επωφεληθείτε από το εξαιρετικό δώρο από την εταιρεία ειδικά για εσάς.
Χρησιμοποίησαν 600 φορές Λήγει σε 5 μέρες

΄Eξτρα -15% σε όλες τις κρατήσεις σας

Ετοιμάζεστε για το ταξίδι των ονείρων σας; Τότε βρήκατε τον ιδανικό βοηθό. Με την Tripadvisor θα λάβετε τις μαγευτικές εντυπώσεις που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό και επωφεληθείτε από την έκπτωση -15% σε όλες τις κρατήσεις σας στην ιστοσελίδα.
Χρησιμοποίησαν 242 φορές Λήγει σε 5 μέρες

6€ έκπτωση στις κρατήσεις σας με το κουπόνι

Κρατήστε εισιτήρια όπου θέλετε και λάβετε 6€ έκπτωση με τον κωδικό. Προλάβετε τώρα, ο κωδικός ισχύει για περιορισμένο αριθμό κρατήσεων άνω των 59€.
Χρησιμοποίησαν 121 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Φθηνές πτήσεις με εκπτώσεις έως -20%

Ταξιδέψτε οικονομικά και επωφεληθείτε από προσιτές τιμές σε εισιτήρια. Στην ιστοσελίδα μπορείτε να επιλέξετε από τις πτήσεις στις πιο χαμηλές τιμές της αγοράς έως -20%. Οι τιμές είναι ήδη μειωμένες.
Χρησιμοποίησαν 128 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Δωρεάν μεταφορά αποσκευών σας

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της εταιρείας στο αεροπόριο Αθηνών να λάβετε δωρεάν μεταφορά των αποσκευών σας και των εαυτών σας!
Χρησιμοποίησαν 87 φορές Λήγει σε 5 μέρες

Σχόλια και παρατηρήσεις για τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Cosmorama Travel

Νομική Επωνυμία της Εταιρείας: ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ COSMORAMA Ε.Π.Ε.
Διεύθυνση: Σίνα 14, 1ος όροφος, 106 72, Αθήνα (Ελλάδα)
Τηλέφωνο: 2103642707 & 2310230555
Email: [email protected]
Instagram: https://www.instagram.com/cosmoramatravel/
Facebook: https://www.facebook.com/Cosmoramatravel/
Twitter: https://twitter.com/CosmoramaTravel/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCB-Z8eKdRBhgdnenMom8VAw
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/cosmorama-ltd/
Όλες οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
Στην αρχή