Anytime Προσφορές • Δεκέμβριος 2022

Αξιολογήστε (αυτό το κατάστημα) Anytime
5/5 - 116
Η Anytime είναι δημοφιλής ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδας. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει να ασφαλιστεί τηλεφωνικά ή απευθείας από το διαδίκτυο, επιλέγοντας το πρόγραμμα που του ταιριάζει καλύτερα. Μπορεί να επιλέξει επίσης τη χρονική διάρκεια ασφάλισης και να πλοηγηθεί στις διάφορες εκπτώσεις και προσφορές. Τα προγράμματα αφορούν ασφάλιση οχήματος, ασφάλιση υγείας παιδιών και οικογένειας και ασφάλιση σπιτιού και είναι πλήρη με προσιτά ασφάλιστρα. Όλα τα προγράμματα, τα ασφάλιστρα και γενικότερα τα προϊόντα που προσφέρει η Anytime είναι απλά, αξιόπιστα, κατανοητά, ανταγωνιστικά και υψηλής ποιότητας. Η ομάδα της είναι εξυπηρετική, άμεση, διαθέσιμη 24 ώρες και 7 μέρες τη βδομάδα και έτοιμη να καλύψει τις ανάγκες του κάθε πελάτη με απλές διαδικασίες. Η Anytime προσφέρει σιγουριά, αφού όλα τα προγράμματα ασφάλισης που παρέχει, προσφέρονται με εγγύηση από την INTERAMERICAN, μέλος του διεθνούς ομίλου Achmea.

Ασφάλεια κατοικίας: επιπλέον έκπτωση 10% στα προγράμματα

Ασφαλίστε το σπίτι και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 10% επιλέγοντας το συνδιαστικό πρόγραμμα.
Χρησιμοποίησαν 301 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Anytime Club - Προσφορές και εκπτώσεις έως -40%

Γίνετε μέλη του Anytime Club και λάβετε μοναδικές προσφορές και προνομιακές εκπτώσεις. Μπείτε στο site για περισσότερες πληροφορίες!
Χρησιμοποίησαν 680 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Παρόμοιοι εκπτωτικοί κωδικοί, κουπόνια, εκπτώσεις

΄Εως 600€ επιστροφή για επιβάτες πτήσεων

Αν κάποια από τις πτήσεις που πήρες τους τελευταίους μήνες ακυρώθηκε ή καθυστέρησε μπορείτε να διεκδικήσεις αποζημίωση έως 600€.
Χρησιμοποίησαν 130 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Ασφάλιση κατοικίας σε προσφορά -10%

Κάντε κλικ εδώ και ασφαλίστε την κατοικία σας 10% φθηνότερα. Η τιμή στο site περιλαμβάνει ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 56 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Ενημερωθείτε πρώτος για όλες τις προσφορές

Κάντε την εγγραφή σας τώρα στο newsletter και βγείτε κερδισμένος από τις μοναδικές προσφορές!
Χρησιμοποίησαν 117 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Απεριόριστες οδοντιατρικές υπηρεσίες με έκπτωση έως και 70%

Συνάψτε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και λάβετε οδοντιατρική περίθαλψη με εγγυημένη έκπτωση έως και 70%: σφράγισμα - μόλις 15€, καθαρισμός δοντιών - μόλις 15€ (2 φορές το χρόνο), θεραπεία ουλίτιδας - μόλις 48€.
Χρησιμοποίησαν 61 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Ασφάλεια Υγείας Interasco από 7€/μήνα

Το Πρόγραμμα για εξετάσεις&ιατρούς που επιλέγουν σήμερα οι περισσότεροι Έλληνες είναι διαθέσιμη τώρα από €7/μήνα.
Χρησιμοποίησαν 108 φορές Λήγει σε 1 μήνα

΄Ολες οι προσφορές του καταστήματος με ένα κλικ

Κάντε κλικ και βρείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές της τράπεζας για να μην χάσετε καμία έκπτωση - stay tuned!
Χρησιμοποίησαν 45 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Ατομικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής από 37.39€/ μήνα

Διαλέξτε του ατομικούς όρους ατομικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου ζωής και πληρώστε από 37.39€/ μήνα (η ασφαλιστική κάλυψη έως 150 000€).
Χρησιμοποίησαν 149 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Μοναδική προσφορά σε ασφάλιση αυτοκινήτου έως -10%

Για όλους τους οδηγούς έκπτωση 10% για την ασφάλειά σας! Η τιμή στο site περιλαμβάνει ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 109 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Είδικές προσφορές για επιχειρήσεις

Η Generali προσφέρει ειδικές όρους ασφάλισης για μεγάλες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
Χρησιμοποίησαν 71 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Ειδικά προνόμια και εκπτώσεις με πρόγραμμα επιβράβεθσης ClubRed

Με τη χρήση των υπηρεσιών με τα ψηφιακά εργαλεία της Generali, γίνεστε μέλος του Club Red και κερδίζετε εκπτώσεις στα ασφάλιστρά σας και επιπλέον προνόμια!
Χρησιμοποίησαν 98 φορές Λήγει σε 1 μήνα

Σχόλια και παρατηρήσεις για τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Anytime

Περισσότερα για Anytime

H Anytime είναι η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με την άμεση ασφάλιση στην Ελλάδα. H υπηρεσία προσφέρεται από μια από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στη χώρα, την Ιντεραμέρικαν, μια εταιρεία επιτυχημένη λόγω της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρει, κάνοντας χιλιάδες πελάτες ανά τη χώρα να την εμπιστεύονται και να την προτιμούν. Η εταιρεία δημιούργησε έναν νέο τρόπο ασφάλισης, μέσου του οποίου γίνεται εύκολο για όλους να αναζητήσουν, να μάθουν πληροφορίες και να αποκτήσουν την ασφάλιση που τους ταιριάζει, μέσω ιντερνέτ ή τηλεφώνου, από την άνεση του σπιτιού τους και μέσα σε πολύ λίγο χρόνο. Η εταιρεία εγγυάται την ασφάλεια των υπηρεσιών της σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.
Ασφάλεια αυτοκινήτου

Παρόλο που η Anytime δεν μετράει πολλά χρόνια λειτουργίας, καθώς ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2016, η εταιρεία Ιντεραμέρικαν στην οποία ανήκει έχει πολλά χρόνια λειτουργίας, έχοντας δημιουργηθεί το 1969 με έδρα το Μαρούσι της Αττικής. Η ελληνική ασφαλιστική εταιρεία αποτελεί μια από τις πιο γνωστές στη χώρα. 
προγράμματα ασφάλισης

Υπηρεσίες 

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Anytime χωρίζονται σε τρείς βασικές κατηγορίες ανάλογα με τις ανάγκες του ασφαλιζόμενου: Ασφάλειες για οχήματα, Σπίτι και Υγεία. 
Για ασφάλιση οχημάτων, όπως αυτοκίνητα μηχανές και φορτηγά, η εταιρεία προσφέρει στον χρήστη της υπηρεσίας μια φόρμα που μπορεί εύκολα να συμπληρώσει για να υπολογίσει τα ασφάλιστρα και ύστερα μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμα που του ταιριάζει, πληρώνοντάς το με τον τρόπο που θέλει. Μπορεί επίσης να δει όλα τα συνεργαζόμενα συνεργεία.
ασφάλεια αυτοκινήτου
Για την ασφάλεια σπιτιού οι ασφαλιζόμενοι μπορούν εύκολα να επιλέξουν το είδος της ασφάλειας που τους χρειάζεται, να εισάγουν τις πληροφορίες τους, να επιλέξουν την ασφάλεια που τους ταιριάζει και να την πληρώσουν. Η Anytime συνεργάζεται με το κατάστημα Κωτσόβολος για την προσφορά ασφάλειας περιεχόμενου σπιτιού.
Για την ασφάλιση υγείας η οποία αφορά την ασφάλιση των παιδιών η διαδικασία είναι παρόμοια. 
ασφάλεια υγείας παιδιών
Για οποιαδήποτε ανάγκη πληροφόρησης ή εξυπηρέτησης η εταιρεία διαθέτει εικοσιτετράωρη τηλεφωνική γραμμή.

Εκπτώσεις, προσφορές και κωδικοί προσφοράς

H Anytime στοχεύει στην προσφορά υπηρεσιών που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλους τους προϋπολογισμούς και για αυτό το λόγο προσπαθεί πάντα οι τιμές και τα ασφάλιστρα να είναι χαμηλά. Η εξοικονόμηση όμως δεν σταματάει εκεί για τους πελάτες της Anytime.
Για όλα τα είδη ασφάλισης υπάρχουν συνεχείς εκπτώσεις και προσφορές καθώς και συνεργασίες με άλλες εταιρείες που προσφέρουν στους πελάτες δώρα, εκπτώσεις και προσφορές. 
έκπτωση σε αγορά αυτοκινήτου
Στις κατηγορίες Οχήματα και Σπίτι βρίσκεται η υποκατηγορία Προσφορές, στην οποία οι χρήστες μπορούν να βρουν όλες τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις.
έκπτωση στην ασφάλεια κατοικίας
Η Anytime συνεργάζεται με την COSMOTE DEALS for YOU που προσφέρει 5% επιπλέον έκπτωση για πάντα, την Αττική Οδό που προσφέρει €20 κάθε χρόνο, για 2 χρόνια, την Shell Smart Club που προσφέρει €20 για αγορές στα πρατήρια Shell καθώς και με την Π.ΟΜ.ΙΔ.Α που προσφέρει 10% επιπλέον έκπτωση.
προσφορές της anytime
Ένας ακόμη μεγάλος τρόπος εξοικονόμησης που προσφέρει η εταιρεία είναι το Anytime Club. Με την συμμετοχή στο Anytime Club προσφέρονται μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις σε υπηρεσίες και προϊόντα από διάσημες μάρκες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να είναι ασφαλιζόμενοι της Anytime. Έτσι μπορούν να δουν όλα τα διαθέσιμα κουπόνια, να τα εκτυπώσουν και να κάνουν τις αγορές τους ακόμη πιο οικονομικά.
προσφορές της anytime
ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΗΜΙΩΝ Α.Ε.
Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 57, 15124 Μαρούσι, Ελλάδα
Τηλέφωνο: 00302109460000.
Email: [email protected]
Instagram: https://www.instagram.com/anytimeonline.
Facebook: https://el-gr.facebook.com/anytime.online.
Twitter: https://twitter.com/anytimeonlinegr.
- Ηλεκτρονικά / E-bankning.
- Τηλεφωνικά (phone banking).
- Πάγια εντολή.
Στην αρχή