Airbnb Προσφορές & Εκπτώσεις • Δεκέμβριος 2022

Αξιολογήστε (αυτό το κατάστημα) Airbnb
5/5 - 192
Η Airbnb είναι μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο η οποία έχει μία πολύ δημοφιλή ιστοσελίδα με εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο. Μέσω της ιστοσελίδας της, οι χρήστες μπορούν να προσφέρουν καταλύματα καθώς και τουριστικές εμπειρίες στον τόπο τους. Η εταιρεία λειτουργεί ως μεσίτης και λαμβάνει ένα ποσοστό από κάθε κράτηση. Μέσω της ιστοσελίδας, ο οικοδεσπότης και ο πελάτης έρχονται σε επικοινωνία και η Airbnb αναλαμβάνει την ομαλή διεκπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης. Η Airbnb παρέχει στην ιστοσελίδα της μια τεράστια ποικιλία μοναδικών καταλυμάτων και ιδιαίτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες για την κάλυψη κάθε τουριστικής ανάγκης. Η Airbnb είναι επίσης ένας εύκολος τρόπος να αξιοποιήσει οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών. Πρόσφατα η ιστοσελίδα της Airbnb προστέθηκε το πρόγραμμα Airbnb Plus, το οποίο παρέχει μια συλλογή καταλυμάτων με εξακριβωμένη ποιότητα και διακόσμηση.

Εκπτώτικός κωδικός -30% στις κρατησείς σας

Η προσφορά ισχύει περοιρισμένο χρονικό διάστημα. Μην ανησυχείτε για τα καταλύματα όταν ταξιδεύετε, γιατί μπορείτε να βρείτε καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στην AIrbnb. Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα.
Χρησιμοποίησαν 735 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Έκπτωση -5% σε τροχόσπιτα

Ετοιμάζεστε για ένα καταπληκτικό ταξίδι; Ανακαλύψτε τον πλούσιο κατάλογο τροχόσπιτων σε χαμηλές τιμές και ταξιδέψτε παντού πολύ οικονομικά.
Χρησιμοποίησαν 111 φορές Λήγει σε 29 μέρες

-10% σε δωμάτια και διαμερίσματα με τον κωδικό προσφοράς

Κάντε το ταξίδι σας αξέχαστο και μοναδικό με την Airbnb! Απολαύστε μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων για όλα τα γούστα και επιλέξτε το αγαπημένο σας. Εξοικονομήστε το 10% από την αρχική τιμή με τον εκπτωτικό κωδικό.
Χρησιμοποίησαν 338 φορές Λήγει σε 29 μέρες

50$ έκπτωση με τη χρήση του κωδικού

Αρπάξτε τον κωδικό για να κερδίσετε 50$ έκπτωση στην επόμενη σας κράτηση. Ο κωδικός είναι περιορισμένης χρονικής διάρκειας.
Χρησιμοποίησαν 156 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Εξοικονομήστε 20% στις κρατήσεις σας με το κουπόνι

Μην χάσετε την ευκαιρία και εξοικονομήσετε στα ταξίδια σας με τη χρήση του κωδικού έκπτωσης. Επιλέξτε την ιδανική σας διαμονή και πληρώστε 20% λιγότερο. Ο κωδικός ισχύει για περιορισμένο αριθμό παραγγελιών.
Χρησιμοποίησαν 387 φορές Λήγει σε 29 μέρες

-25€ έκπτωση με τον κωδικό

Κάντε κλικ και ανακαλύψτε την τεράστια επιλογή διαμερισμάτων, που μπορείτε να κρατήσετε σήμερα με 25€ έκπτωση. Αρπάξτε τον κωδικό και προσθέστε τον κατά το checkout. Ο κωδικός ισχύει για κρατήσεις άνω των 50€ που θα εξοφληθούν εξ’ολοκλήρου με PayPal.
Χρησιμοποίησαν 283 φορές Λήγει σε 29 μέρες

23€ bonus με για την πρόσκληση ενός φίλου

Με την απλή διαδικασία πρόσκλησης ενός φίλου ή μίας φίλης θα λάβετε 23€ αμέσως στην επόμενη σας κράτηση.
Χρησιμοποίησαν 199 φορές Λήγει σε 29 μέρες

΄Ολες οι προσφορές έως 50% με ένα κλικ

Με ένα κλικ μπορείτε να βρείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις, που μπορούν να φτάσουν έως 50%!
Χρησιμοποίησαν 300 φορές Λήγει σε 29 μέρες

΄Εως -20% σε καταλύματα στην Αράχωβα

Μπορείτε να κρατήσετε πολύ άνετα καταλύματα για να περάσετε υπέροχα τις διακοπές σας στα βουνά.
Χρησιμοποίησαν 130 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Αποζημίωση για κάθε οικοδεσπότη μόνο στην Airbnb

Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν αποζημίωση με κάλυψη έως και 1 000 000$ για κάθε οικοδεσπότη για ζημιές από επισκέπτες (9 ημέρες κατά μέσο όρο).
Χρησιμοποίησαν 94 φορές Λήγει σε 29 μέρες

-25€ στην πρώτη σας κράτηση στη Airbnb

Συμπληρώστε μια απλή φόρμα εγγραφής στο σάιτ και κερδίστε 25€ στην πρώτη σας κράτηση καταλύμματος.
Χρησιμοποίησαν 572 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Airbnb στην Αθήνα απο 10€/διανυκτέρευση

Σχεδιάζετε το ταξίδι στην Αθήνα; Κάντε κλικ και ανακαλύψτε την επιλογή διαμερισμάτων στην Αθήνα, που μπορείτε να κρατήσετε σε 10€ ανά διανυκτέρευση.
Χρησιμοποίησαν 406 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Κουπόνια και προσφορές - όλα τα τελευταία νέα στο blog

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα τελευταία νέα της εταιρίας - stay tuned!
Χρησιμοποίησαν 175 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Παρόμοιοι εκπτωτικοί κωδικοί, κουπόνια, εκπτώσεις

΄Εκπτωση -20% και δωρεάν διαμονή για παιδιά

Κάντε την κράτηση των δωματιών σας και πάρτε την έκπτωση -20%. Το ξενοδοχείο παρέχει τη δωρεάν διαμονή στα παιδιά κάτω των 12 ετών. Δείτε τις συνθήκες της προσφοράς στην ιστοσελίδα και μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό.
Χρησιμοποίησαν 141 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Εγγύηση της καλύτερης τιμής

Εάν βρείτε την χαμηλότερη τιμή από ότι προσφέρει η εταιρεία, θα λάβετε από αυτήν τη τιμή ακόμη χαμηλότερη.
Χρησιμοποίησαν 84 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Εποχιακές προσφορές από 279€

Με ένα κλικ μπορείτε να βρείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές και τις πιο ελκιστικές τιμές.
Χρησιμοποίησαν 97 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Δωρεάν μεταφορά αποσκευών σας

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες της εταιρείας για 1-3 μέρες και πάρτε τη δωρεάν μεταφορά των αποσκευών σας!
Χρησιμοποίησαν 83 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Κωδικός έκπτωσης -10% στην επόμενη κράτησή σας

Οργανώστε το ταξίδι των ονείρων σας και εξοικονομήστε χρήματα με το Booking.com. Κάντε τις κρατήσεις σας με την βοήθεια της ιστοσελίδας και αποκτήστε την έκπτωση -10% σε όλα χρησιμοποιώντας τον κωδικό έκπτωσης.
Χρησιμοποίησαν 827 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Καταπληκτικές κρουαζιέρες έως -70% φθηνότερα

Ανακαλύψτε τα ομορφότερα μέρη με κρουαζιερόπλοιο με εκπτώσεις που φτάνουν ακόμα και το 70%!
Χρησιμοποίησαν 107 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Προσφορές -20% σε όλους τους προορισμούς

Ταξιδέψτε σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει πότε και το έχετε δει μόνο από τη τηλεόραση. Διαλέξτε τον προορισμό σας σε τιμές -20% από το αρχικό κόστος. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 564 φορές Λήγει σε 29 μέρες

΄Eξτρα -15% σε όλες τις κρατήσεις σας

Ετοιμάζεστε για το ταξίδι των ονείρων σας; Τότε βρήκατε τον ιδανικό βοηθό. Με την Tripadvisor θα λάβετε τις μαγευτικές εντυπώσεις που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό και επωφεληθείτε από την έκπτωση -15% σε όλες τις κρατήσεις σας στην ιστοσελίδα.
Χρησιμοποίησαν 412 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Δωρεάν μεταφορά αποσκευών σας

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της εταιρείας στο αεροπόριο Αθηνών να λάβετε δωρεάν μεταφορά των αποσκευών σας και των εαυτών σας!
Χρησιμοποίησαν 104 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Προσφορές -20% σε όλους τους προορισμούς

Ταξιδέψτε στα πιο μαγευτικά μέρη -20% φθηνότερα. Κάντε ένα ταξίδι που θα σας γεμίσει αναμνήσεις και εμπειρίες που δύσκολα θα ξεχάσετε. Οι τιμές στο site περιλαμβάνουν ήδη έκπτωση.
Χρησιμοποίησαν 457 φορές Λήγει σε 29 μέρες

Σχόλια και παρατηρήσεις για τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα Airbnb

Περισσότερα για Airbnb

To Airbnb είναι μία πασίγνωστη ιστοσελίδα καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο. Ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2008, αλλά η αρχική ιδέα έγινε στο διεθνές συνέδριο σχεδιαστών στο Σαν Φρανσίσκο τον Οκτώβριο του 2007. Οι τότε συγκάτοικοι και νυν ιδρυτές Joe Gebbia και Brian Chesky αδυνατούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο του διαμερίσματος τους και αποφάσισαν να μετατρέψουν το σαλόνι σε ξενώνα,  φιλοξενώντας τρεις συμμετέχοντες του συνεδρίου, παρέχοντας στέγη και σπιτικό πρωινό έναντι χρημάτων. Τα αρχικά της εταιρείας προέρχονται από τη φράση AirBedandBreakfast, καθώς οι ιδρυτές της εκτός από το σπιτικό πρωινό διέθεταν στους φιλοξενούμενους τους και φουσκωτά στρώματα για τον ύπνο. Σήμερα η ιστοσελίδα έχει εκατομμύρια εγγεγραμμένα καταλύματα σε πάνω από 34.000 πόλεις, σε περισσότερες από 200 χώρες, και ο χρήστης μπορεί να εγγραφεί στο site είτε σαν ιδιοκτήτης διαμερίσματος είτε σαν ταξιδιώτης.

Η ιστοσελίδα της Airbnb είναι πολύ εύκολη στη χρήση και ο καθένας μπορεί να περιηγηθεί στο site.
  • Με το πάτημα ενός κουμπιού διαλέξτε την πόλη που θέλετε να επισκεφτείτε, τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης και τον αριθμό επισκεπτών και θα σας εμφανιστούν στην οθόνη σας εκατοντάδες σπίτια / καταλύματα για να διαλέξετε, ανάλογα με το σημείο που θέλετε να μείνετε και με τις υπηρεσίες που προσφέρει το καθένα. δωρεάν κράτηση airbnb
  • Το Airbnb διαθέτει και επιλεγμένες προτάσεις μόνο για εσάς. Διαλέγει τις δημοφιλέστερες πόλεις στον κόσμο που τις επιλέγουν οι περισσότεροι τουρίστες καθημερινά και σας παρουσιάζει σπίτια και καταλύματα, όπως και τις διανυκτερεύσεις κατά μέσο όρο, για να γνωρίζετε τα πάντα με ένα κλικ. προτάσεις για ένα ταξίδι
  • Επίσης, εάν έχετε απορίες ή δεν βρίσκετε αυτό που θέλετε,  υπάρχει η επιλογή της βοήθειας, όπου θα βρείτε τις συχνότερες ερωτήσεις και απαντήσεις, όπως ακόμα άρθρα σχετικά με το πρόβλημα σας, αλλά και αναζήτησης λέξης κλειδιού για ακόμα πιο γρήγορη λύση του προβλήματος σας. 

Υπηρεσίες και προσφορές με το Airbnb

Να είστε σίγουροι ότι με το Airbnb θα βρείτε σίγουρα το κατάλυμα που θέλετε, πολλές φορές ακόμα και -80% φθηνότερα σε σύγκριση με ένα απλό δωμάτιο ξενοδοχείου. εγγραφή στην airbnb
Κάνοντας μία απλή εγγραφή στο site θα ενημερώνεστε για τις τιμές των καταλυμάτων σας αλλά και τις διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορείτε να απολαύσετε στον αγαπημένο σας προορισμό. Η εγγραφή γίνεται είτε μέσω facebook, είτε μέσω του λογαριασμού σας στη Google, είτε απλά πληκτρολογώντας το e-mail σας. δραστηριότητες από την airbnb
Μπορείτε να κάνετε το ταξίδι σας μοναδικό, συμμετέχοντας σε εκπληκτικές δραστηριότητες σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Μπορείτε να πάτε σε μία συναυλία ή να μαγειρέψετε κάποιο παραδοσιακό τοπικό φαγητό με τη βοήθεια ενός ντόπιου, μπορείτε να κάνετε surf ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα σας αρέσει ή αγαπάτε και φυσικά μπορείτε να διασκεδάσετε στα καλύτερα μπαρ και κλαμπ της πόλης.
καταλύματα airbnb plus
Τα Airbnb Plus είναι επαληθευμένα καταλύματα άριστης ποιότητας και σχεδίου σε μοναδικές τιμές. Είναι διαμερίσματα με τις καλύτερες κριτικές, που προσφέρουν μοναδικές παροχές στους φιλοξενούμενους τους, με τιμές τόσο ελκυστικές που δυσκολεύουν τους ταξιδιώτες να μην τα επιλέξουν.
Επίσης, υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα καταλύματα ανάλογα με τον σκοπό του ταξιδιού σας και φυσικά πάντα σε προσιτές και ελκυστικές τιμές. Αν θέλετε η διαμονή σας να είναι με τον/τη σύντροφο σας, υπάρχουν ρομαντικά καταλύματα για να σας μείνουν αξέχαστα, αν θέλετε διακοπές με την οικογένεια υπάρχουν τα family καταλύματα που θα διασκεδάσετε με τα παιδιά σας σαν στο σπίτι σας και φυσικά τα καταλύματα που είναι για άκρως επαγγελματικά ταξίδια.
Airbnb Ireland UC.
Διεύθυνση: The Watermarque Building, South Lotts Road, Ringsend, Dublin 4, Ιρλανδία.
Email: contact form στο site της εταιρείας.
Instagram: https://www.instagram.com/airbnb.
Facebook: https://www.facebook.com/airbnb.
Twitter: https://twitter.com/airbnb.
- Πιστωτική κάρτα.
- Apple Pay για την εφαρμογή iOS.
- Paypal.
Όρους ακύρωσης: ανάλογα με την επιλογή του οικοδεσπότη.
- Ευέλικτη: εντός 48 ωρών από την κράτηση και τουλάχιστον 24 ώρες πριν από την άφιξη.
- Μέτρια: εντός 48 ωρών από την κράτηση και τουλάχιστον 5 ημέρες πριν από την άφιξη.
- Αυστηρή: εντός 48 ωρών από την κράτηση και τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την άφιξη.
- Μακροπρόθεσμη: η πληρωμή του πρώτου μήνα δεν επιστρέφεται, ειδοποίηση 30 ημερών για ακύρωση. Ισχύει για όλες τις κρατήσεις 28 διανυκτερεύσεων και άνω.
Στην αρχή